Autofit -yrittäjäksi?

Autojen huolto- ja korjaamotoiminnassa on jatkuva kapasiteettipula. Autofit-ketju on iso ja vahva toimija, joka tarjoaa yhteisellä tuotekehittelyllä, laadunvalvonnalla ja markkinoinnilla uskottavan vaihtoehdon kuluttajille.

Kiinnostuitko Autofit-yrittäjyydestä?

Ota meihin yhteyttä

Huoltokorjaamo-konsepti

Autofit on Keski-Euroopassa tunnettu korjaamoketju. Autofit-huoltokorjaamoketjun taustaorganisaationa toimii Temot International, joka muodostuu 44 johtavasta, yhteensä noin 7 miljardin euron liikevaihdon tekevästä varaosatukkurista.

Nopea palvelu, kilpailukykyiset hinnat ja luotettavuus ovat jo tunnetuksi tulleita Autofit-käsitteitä. Autofit -huoltokorjaamojen huolto-, vianhaku- ja korjauspalvelut eivät rajoitu tiettyyn automerkkiin vaan korjaamoissa palvellaan eri automerkkejä.

Suomessa Atoy Automotive Finland Oy toimii Autofit-ketjun autovaraosien maahantuojana ja paikalliset tukkumyyjät Autofit -huoltokorjaamojen alueellisina varaosatukkureina. Autofit-huoltokorjaamot käyttävät Osalinkki-ohjelmaa, jossa on sekä varaosa-, huolto- että teknistä tietoa. Autofit -huoltokorjaamot hyödyntävät kansainvälistä Temot-yhteistyötä. Autofit-huoltokorjaamoketjuun kuuluminen mahdollistaa suoran tiedonkulun valmistajilta ja tukkureilta huoltokorjaamoille. Toimiva ketju mahdollistaa myös nopeat ja sujuvat tavarantoimitukset. Autofit-ketjun osana korjaamo saa sen vahvan tuen ja kilpailukyvyn, mitä vahvaan kansainväliseen ja Suomessa voimakkaasti kehittyvään yhteisöön kuuluminen voi antaa. Autofit-huoltokorjaamon lähin kumppani on alueellinen tukkuri, joka palvelee Autofit-huoltokorjaamoa kaikissa sen tarpeissa.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako sinua vastata yrittäjänä huoltokorjaamon toiminnoista? Hallitsetko huoltokorjaamon liiketoiminnan kokonaisuutena ja onko autojen tekniikka sekä korjaustyön osaaminen sinun erityisalaasi? Onko sinulla hyviä henkilöjohtamisen taitoja, halua tehdä kaikkia ketjuyrittäjänä jälleenmyyjälle kuuluvia töitä ja olla esimerkkinä henkilökunnalle?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Yhteystiedot
Korjaamon tiedot

 

Kilpailuedut

  • Kustannustehokkaat toimintamallit
  • Laadukkaat tuotteet ja palvelu
  • Kokonaisedullisuus
  • Ei automerkkirajoituksia
  • Hyvät tilausjärjestelmät
  • Tietotaitoa ketjun kautta
  • Tukea uusasiakashankintaan

Autofit-missio

Palvelemme sinua, joka etsit osaavaa ja huolellista huolto- tai korjaamopalvelua autollesi. Tunnemme hyvin lähes kaikki automerkit, ja tekemämme huollon jälkeen valmistajan autollesi myöntämät takuut pysyvät voimassa, kuten valtuutetussa merkkihuollossakin. Käyttämämme varaosat ovat useimmiten samoja tai laadultaan samantasoisia kuin eri automerkkien alkuperäisosat. Myös kaikki huollossa tarvittavat tarvikkeet, kuten öljyt, nesteet ja hoitoaineet ovat hinta/laatusuhteeltaan korkeatasoisia. Myönnämme luonnollisesti tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille aina takuun.

Meitä on Suomessa jo yhteensä sadalla paikkakunnalle. Autofit-toimintaa Suomessa tukee ja ohjaa maamme johtaviin autovaraosien maahantuojiin kuuluva Atoy Automotive Finland Oy. Eurooppalaisittain kuulumme yli 2000 Autofit-korjaamon yhteistyöketjuun, jota koordinoi Euroopassa alan suurin yhteistyöorganisaatio Temot International. Tämä kaikki auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme viimeisimmän autoteknisen tietotaidon mukaisesti.

Autofit-huolto- ja korjaamopalvelut varmistavat, että niin auto kuin sen omistajakin voivat hyvin meillä käytyään. Se on meidän tavoitteemme, Autofit-missio.

Autofit - kun tarvitset ammattitaitoista huoltoa tai korjausta autollesi, järkihintaan.