19.09.2019

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjuyrittäjäpäivillä 14.9.2019

Ketjupäivillä palkitut

Autofit-, Osaset- ja Dieselfit -ketjujen valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestettiin hotelli Rosendahlissa, Tampereella 14.9.2019. Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan näkymistä sekä ketjujen markkinointi- ja koulutushankkeiden tuloksista sekä tulevista projekteista. Ketjupäivillä palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä. Diplomit luovutti tilaisuudessa Atoy konsernin toimitusjohtaja Jussi Huhtanen.

Vuoden 2019 Autofit-yrittäjä kunniadiplomin vastaanottivat Jani Saarikko ja Sebastian Alasmäki Huoltopioneerit Oy, Pori.
Valitsijaraati totesi, että korjaamon rautaisen ammattitaidon takana on yrittäjien vankka kokemus autojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Yritystä on aktiivisesti uudistettu ja kehitetty niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen oman markkina-alueensa merkittäväksi toimijaksi. Yrittäjien sitoutuneisuus ketjutoimintaan ja heidän vahva sekä innostunut ote kehittää itseään ja yritystään on ollut myös merkillepantavaa.

Vuoden 2019 Osaset-kauppias kunniadiplomin vastaanotti Jari Järvinen Autohuolto Järvinen Oy. 
Valitsijaraati totesi, että Järvinen on pitkään ketjussa mukana ollut vahva vaikuttaja, joka on pitkäjänteisesti kehittänyt yritystään oman markkina-alueensa johtavaksi toimijaksi. Tänä päivänä yritys tarjoaa sekä kuluttaja- että korjaamoasiakkailleen tärkeimmät palvelut niin varaosa- ja rengasmyynnin kuin korjaamotoiminnankin osalta. Järvinen nauttii arvostusta niin yrittäjäkollegoiden, työntekijöiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa. Hän on aina antanut vahvan panoksen myös ketjun kehityshankkeissa.

Vuoden 2019 Dieselfit-korjaamon kunniadiplomi myönnettiin Oulun Dieselhuolto Oy:lle. Diplomin vastaanotti yrittäjä Jukka Vihelä.
Diplomi myönnettiin pitkäaikaisesta työstä diesellaitteiden parissa ja sitoutumisesta aktiiviseen Dieselfit-yhteistyöhön.