13.10.2015

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä Tampereella

Autofit- ja Osaset -ketjujen valtakunnalliset Ketjupäivät järjestettiin Tampereella 10.10. Päiville otti osaa yli 200 ammattilaisen joukko. Päivän seminaariosuudessa kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan tulevaisuuden näkymistä sekä ketjujen uusista tuote- ja palvelulanseerauksista. Päivä huipentui iltatilaisuuteen, jossa palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään.

 

Vuoden 2015 Autofit-yrittäjä kunniadiplomi myönnettiin Haminan Autokorjaamo Oy:n omistajakolmikolle Markus Huttunen, Marko Junnola ja Teemu Keinonen. Valitsijaraati totesi, että korjaamon rautaisen ammattitaidon takana on yrittäjien vankka kokemus autojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Yritystä on aktiivisesti uudistettu ja kehitetty niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen oman markkina-alueen johtavaksi toimijaksi.


Vuoden 2015 Autofit-yrittäjänä palkittiin Haminan Autokorjaamon omistajatrio, josta paikalla oli Marko Junnola (vas.) ja Markus Huttunen (oik.).

Vuoden 2015 Autofit-asentaja kunniadiplomi myönnettiin Muhoksen Autohuollon Henri Naaskolle. Valitsijaraati kiitti hänen kykyä ammattitaitoisesti ratkaista vaikeatkin ongelmat sekä jatkuvan halun kehittää itseään työssään. Naaskoa on luonnehdittu asiakaspalvelun monitoimiosaajaksi. Hän on osallistunut aktiivisesti myös korjaamotoiminnan kehityshankkeisiin ja tasonnostoon.


Vuoden 2015 Autofit-asentaja diplomin vastaanotti Henri Naasko Muhoksen Autohuollosta.