30.09.2014

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä Jyväskylässä

Autofit- ja Osaset-ketjujen valtakunnalliset Ketjupäivät järjestettiin Jyväskylässä 27.9. Päiville otti osaa lähes 200 ammattilaisen joukko, joka tutustui päivän aikana Jyväskylän Paviljongin tiloissa alan ajankohtaisiin aiheisiin.

 

 

 


Päivä huipentui iltatilaisuuteen, jossa Autofit-ketju juhli 10-vuotista taivaltaan. Tilaisuudessa palkittiin diplomein ja ketjun Akseli-palkinnoin vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään.
 

Vuoden 2014 Autofit-yrittäjänä palkittiin Autopaja Ahokas Oy:n  yrittäjä Seppo Ahokas Pirkkalasta. Valitsijaraati kiitti hänen vankkaa jo lähes 40 vuoden kokemustaan autojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Hän on myös viime vuosina uudistanut ja kehittänyt yrityksensä toimintaa niin tilojen kuin palveluidenkin osalta. Seppo Ahokas nauttii suurta luottamusta ja arvostusta niin asiakkaiden kuin työntekijöidensä keskuudessa
 

.

Vuoden 2014 Autofit-asentaja diplomin sai Autofit Munkinmäki / Kirkkonummen Rengas- Vanneaseman Mikko Tuusa. Valitsijaraati kiitti hänen kokemustaan ja kykyä ratkaista vaikeatkin ongelmat. Joustavuus ja pitkäjänteisyys ovat hänelle myös luonteenomaista. Mikko Tuusaa luonnehditaan positiiviseksi asiakaspalvelijaksi.
 

Tänä vuonna valitsijaraati päätti antaa myös Vuoden 2014 Edelläkävijä-palkinnon, jonka sai yrittäjä Jukka Uotila Huoltokeskus Ysiautosta. Yrittäjä Jukka Uotila on tehnyt uraauurtavaa ja pitkäjänteistä työtä korjaamotoiminnan ja sen uusien palvelujen kehittämiseksi sekä oman että ketjutoiminnan osalta. Tästä oivana osoituksena on historian kirjoihinkin jäävä maininta Suomen ensimmäisestä katsastavasta huoltokorjaamosta, joka aloitti toimintansa heti uuden katsastuslain astuttua voimaan 1.7.2014 Urjalassa Huoltokeskus Ysiauton toimesta