06.11.2017

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä 4.11.2017

Ketjupäivät 2017

Autofit- ja Osaset -ketjujen valtakunnalliset Ketjupäivät järjestettiin Tallink Silja Europalla 4.11.2017. Päiville otti osaa 200 ammattilaisen joukko. Päivän seminaariosuudessa kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan näkymistä sekä ketjujen uusista tuote- ja palvelulanseerauksista. Ketjupäivillä palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä ja heidän työntekijöitään. Diplomit luovutti tilaisuudessa Atoy konsernin toimitusjohtaja Jussi Huhtanen.

Vuoden 2017 Autofit-yrittäjä kunniadiplomin vastaanotti Sami Kummunmäki, KumRok Oy, Kaarina.  Valitsijaraati totesi, että korjaamon rautaisen ammattitaidon takana on yrittäjän vankka kokemus niin rengasalalta kuin autojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Kummunmäki on aktiivisesti uudistanut ja kehittänyt yritystään niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen oman markkina-alueensa merkittäväksi toimijaksi. Yrittäjän sitoutuneisuus ketjutoimintaan ja hänen vahva panoksensa kehittää itseään ja yritystään on ollut myös merkillepantavaa.

 Vuoden 2017 Autofit-asentaja kunniadiplomin sai Jarmo Kroll Autohuolto Liede Oy, Vantaa. Valitsijaraati luonnehti Krollia ammattitaitoiseksi, ahkeraksi ja erittäin joustavaksi asentajaksi, joka on tehnyt pitkän työuran saman korjaamoyrittäjän kanssa. Positiivisesta asenteesta häntä kiittävät niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

 Vuoden 2017 Osaset-kauppias kunniadiplomin vastaanotti Lammin Varaosa Oy:n yrittäjä Jyri Munne.  Valitsijaraati totesi, että Munne on kokenut ja osaava Osaset-kauppias, joka on kehittänyt ja uudistanut pitkäjänteisesti yritystään jo yli 30 vuoden ajan. Hän on pidetty asiakaspalvelija, jonka rauhallinen ja positiivinen asenne on kerännyt paljon kiitosta asiakkailta. Munne on taidokkaasti kehittänyt yritystään markkina-alueen koko huomioiden tarjoamalla tänä päivänä asiakkailleen tärkeimmät palvelut niin varaosa- ja rengasmyynnin kuin korjaamotoiminnan ja katsastuksenkin osalta.

  Vuoden 2017 Osaset-myyjä kunniadiplomin sai Miikka Kuisma Huoltokeskus Ysiauto, Urjala. Valitsijaraati totesi, että Kuismalla on vankka kokemus varaosakaupan alalta. Hän on asiakaspalvelun monitoimiosaaja, joka omaksuu uusia asioita nopeasti ja myös aktiivisesti kehittää itseään. Kuisma on rauhallinen ja arvostettu henkilö niin asiakkaiden kuin työtovereidenkin keskuudessa.