29.11.2022

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä 26.11.2022

Atoy Automotive Finland Oy järjesti 26.11.2022, jokavuotisen ketjupäivän Atoy:n ketjukonseptien yrittäjille. Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan näkymistä, teknisen tuen uutuuksista sekä ketjujen markkinointi- ja koulutushankkeista sekä tulevista projekteista. Ketjupäivillä palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä. Ketjukonsepteihin kuuluvat Osaset- varaosaliikkeet, Autofit- autokorjaamot sekä Dieselfit- autokorjaamot. Konsepteihin kuuluu 180 yrittäjää eripuolilta Suomea. Ketjupäivillä palkitaan vuosittain yksi yrittäjä / korjaamo kustakin konseptista Autofit-huoltokorjaamot tarjoavat asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamoiden tavaratoimitukset hoituvat Atoyn varastosta Osaset-tukkumyyjäverkoston kautta.

Vuoden 2022 Autofit-yrittäjä on Autohuolto J.Salo Oy, Nokia

Valitsijaraati totesi seuraavaa. Autofit-korjaamo on kehittänyt toimintaansa Nokialla vahvalla otteella, laajentanut toimintaansa ja kehittynyt korjaamona hyvin tämän vuoden aikana. J.Salo Oy on ollut myös aktiivisesti mukana ketjun järjestämissä koulutuksissa.

Vuoden 2022 Osaset-varaosaliike on VOK Ähtärin varaosa Oy, Ähtäri

Vok Ähtärin varaosa Oy ja yrittäjä Ismo Muittari palkittiin vuoden varaosaliikkeenä tunnustukseksi pitkäaikaisesta ja lojaalista yhteistyöstä.

Vuoden 2022 Dieselfit-yrittäjä on Oulun dieselhuolto Oy, Oulu.

Valitsijaraati totesi seuraavaa. Oulun Dieselhuolto henkilökuntineen on ollut pitkäaikainen yhteistyökumppani ketjulle ja aktiivisella koulutuksella pitänyt henkilökuntansa ja kalustonsa ajanhermoilla. Laadukasta korjaamista kaikissa dieselajoneuvoihin liittyvissä ongelmissa.

Valintaraadin puheenjohtajana toimi Ketjupäällikkö Roni Tuovola.