13.11.2018

Ketjujen parhaat palkittiin Ketjupäivillä 10.11.2018

Ketjupäivillä 2018 palkitut yrittäjät

Osaset, Autofit- ja Dieselfit -ketjujen valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestettiin Hotel Sveitsissä, Hyvinkäällä 10.11.2018. Päiville otti osaa lähes 100 ketjuyrittäjää. Päivän seminaariosuudessa kuultiin mielenkiintoisia esityksiä alan näkymistä sekä ketjujen markkinointi- ja koulutushankkeiden tuloksista sekä tulevista projekteista. Ketjupäivillä palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä. Diplomit luovutti tilaisuudessa Atoy konsernin toimitusjohtaja Jussi Huhtanen.

Vuoden 2018 Autofit-yrittäjä kunniadiplomin vastaanotti Tomi Jokinen, Plus Pikahuolto Oy, Turku. Valitsijaraati totesi, että korjaamon rautaisen ammattitaidon takana on yrittäjän vankka kokemus niin autojen katsastuksesta kuin huolto- ja korjaustoiminnasta. Yritystä on aktiivisesti uudistettu ja kehitetty niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen oman markkina-alueensa merkittäväksi toimijaksi. Yrittäjän sitoutuneisuus ketjutoimintaan ja hänen vahva ja innostunut ote kehittää itseään ja yritystään on ollut myös merkillepantavaa.

Vuoden 2018 Osaset-kauppias kunniadiplomin vastaanotti Rannikon Tarvikkeen yrittäjä Ari Perkiömäki.  Valitsijaraati totesi, että Raahelainen Perkiömäki on kokenut ja osaava Osaset-kauppias, joka on kehittänyt ja uudistanut pitkäjänteisesti yritystään. Hän on pidetty asiakaspalvelija, jonka rauhallinen ja positiivinen asenne on kerännyt paljon kiitosta asiakkailta. Perkiömäki on taidokkaasti kehittänyt yritystään markkina-alueen koko huomioiden tarjoamalla tänä päivänä asiakkailleen tärkeimmät palvelut niin varaosa- ja rengasmyynnin kuin korjaamotoiminnankin osalta. Hän on saavuttanut tänä vuonna myös kirkkaimman tavoitteensa lempilajissaan Suomen mestaruuden rallicrossin SuperCar-luokassa.

Vuoden 2018 Dieselfit-korjaamon kunniadiplomi myönnettiin Pohjanmaan Dieselhuolto Oy:lle Seinäjoki tunnustukseksi pitkäaikaisesta työstä diesellaiteiden parissa ja sitoutumisesta Dieselfit-yhteistyöhön sekä ketjuyhteistyön kehittämisestä aktiivisesti myös Autofit-korjaamotoiminnan osalta.