25.03.2016

American Car Show pääsiäisenä Helsingissä

American Car Show 2016

Perinteinen American Car Show -autonäyttely järjestetään jo 39. kerran Helsingin Messukeskuksessa 25.-28.3. 

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Nyt neljä näyttelyä yhdellä lipulla.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Tuning Car Show:sssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

Motor Show:ssa on esillä laaja kirjo autourheilun eri lajeja Rallicrossista Driftingiin ja FHRA:n kiihdytysajoista aina eMotorsportiin. Messuilla lanseerataan mm. uusi AKK:n alainen Suomen Mestaruuksista ajettava simulaattorikisa. Autofit-tiimi on myös esillä messuilla Rallicross-, Endurance- ja Formula Ford -kalustolla.

Koko pääsiäisviikonlopun ajan näyttelyn esiintymislava tarjoaa ohjelmaa koko perheelle, erikoispaino lapsille on maanantaina, jolloin perheen pienimmille on luvassa ohjelmanumeroita. Sunnuntain ohjelmisto painottuu naisten mieleen.

Nyt pääset kokemaan kansainvälisesti tasokkaan harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuman sekä moottoriurheilun erikoistapahtuman yhdellä lipulla. More is More!

Tervetuloa!