24.03.2020

Turvallisesti Autofit-huoltokorjaamolle

Koronavirus puhuttaa ja vaikuttaa jokaisen suomalaisen arkeen tavalla tai toisella. Autofit-huoltokorjaamoissa noudatetaan sekä THL:n ohjeistuksia että ketjun omia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on otettu huomioon monin eri tavoin. Kysy lisää oman alueesi Autofit-huoltokorjaamosta.

Yksityisautoilu on turvallisin tapa liikkua epidemian aikana
 
Julkisen liikenteen käyttö on vähentynyt tartuntariskin takia ja liikennöintiä on harvennettu tai lopetettu kokonaan useilla paikkakunnilla. Yksityisautoilu on usein ainoa ja turvallisin tapa liikkua epidemian aikana. Autot kaipaavat kuitenkin huoltoa, korjausta, vuosittaisen katsastuksen ja aika ajoin uudet renkaat. Samaan aikaan autoilijan huominen voi näyttäytyä epävarmana ja rahan riittävyys huolettaa.

Autofitin asiakkailleen räätälöimällä rahoitusratkaisulla hoituvat tärkeät asiat ajallaan. Saat 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksesi vuosikorko on pyöreät 0 euroa, etkä maksa käsittely- tai piilokuluja. Tarjous on voimassa 30.4.2020 asti. Kysy lisää lähimmästä Autofit-huoltokorjaamosta.
 
Esimerkkilaskelma 1000 euron mukaan: Luotto-ostos: 1 000 €. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. Järjestelypalkkio: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Maksettava kokonaismäärä: 1 000 €. Osamaksuerä/kk 83,33 €, 12 erää. Laskelma koskee uusia sopimuksia. Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.

Puhdas ilma vähentää infektioriskiä. Nyt on oikea hetki vaihdattaa autoosi raitisilmasuodatin

Raitisilmasuodatin estää katu- ja siitepölyn kulkeutumisen auton sisäilmaan. Parhaimmat aktiivihiilisuodattimet neutraloivat myös lähes 100% bakteereista ja allergeeneista. 

Ilmanvaihtojärjestelmän tien päältä imemä ilma on tutkimusten mukaan jopa 6 kertaa likaisempaa kuin ilma tien vieressä. Autoilijat ovat siis alttiimpia vahingollisten aineiden hengittämiselle kuin jalankulkijat muutaman metrin päässä jalkakäytävällä. Raitisilmasuodattimen saat asennettuna autoosi vaikkapa huollon yhteydessä. 

Varaa aika paikkakuntasi Autofit-huoltokorjaamosta.