09.04.2019

Nautinnollista turvallisuutta kesäteille!

Bridgestone Turanza T005

Bridgestonen TURANZA T005 -kesärengas sai Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa täydet 5 tähteä ja ADAC Motorweltin kesärengastestissä T005 nostettiin voittajaksi peräti 16 rengasmerkin vertailussa.

TURANZA T005 auttaa pitämään tilanteen hallinnassa haastavissakin ajo-olosuhteissa. T005 tarjoaa luokkansa parasta jarrutusta ja kaarreajoa - näillä renkailla ajo on mukavaa myös Suomen uraisilla teillä. Erityistesti märillä teillä sadepäivinä.

T005 DRIVEGUARD - ja matka voi jatkua myös puhjenneella renkaalla

Bridgestone DriveGuard suojaa sinua kaikenlaisilta tiellä odottavilta rengasrikoilta. Ei ole väliä puhkooko renkaan terävä lasinpala tai naula - sinun ei tarvitse jäädä odottamaan hinausautoa huonossa säässä, ja mahdollisesti vaarallisissa olosuhteissa esimerkiksi moottoritien varteen.

Kun kojelautaan syttyy hälytysvalo, voit vielä jatkaa ajamista 80 km enintään 80 km/h. Puhjennut rengas voidaan paikata vielä ajon jälkeenkin, kunhan pisto on ollut vain renkaan kulutuspinnassa ja rengas teknisesti on vielä kunnossa. Bridgestone DriveGuard on suunniteltu kaikkiin autoihin, joissa on rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS).

Katso alla olevalta videolta lisätietoa Bridgestone Driveguard -renkaan eduista ja hyödyistä!

Tässä luotettavia vaihtoehtoja, kun olet hankkimassa uusia kesärenkaita.

Muista, että Autofit-korjaamot palvelevat myös kaikissa rengasasioissa!