19.09.2023

Ketjujen parhaat yrittäjät palkittiin viikonloppuna!

Ketjukonseptien yrittäjien kanssa juhlittiin lauantaina 16.09.2023 Ketjupäiviä. Tapahtumapaikkana toimi Kart In Club Helsingin Koskelassa. Päivän aikana keskusteltiin paljon alan näkemyksistä ja tulevaisuudesta, ketjun palveluista, kumppani verkostosta ja nautittiin ruuasta, sekä livemusiikista. Ketjupäivillä ajettiin myös leikkimielinen karting kilpailu, jossa noin 100 ketjulaista otti mittaa toisistaan pienemmissä joukkueissa.

Ketjupäivillä palkittiin diplomein vuoden aikana menestyneitä ketjuyrittäjiä. Ketjukonsepteihin kuuluvat Osaset- varaosaliikkeet, Autofit- sekä Dieselfit- autokorjaamot. Konsepteihimme kuuluu 180 yrittäjää eripuolilta Suomea. Ketjupäivillä palkitaan vuosittain yksi yritys kustakin konseptista.

Autofit-korjaamot tarjoavat asiakkaille ammattitaitoista ja teknisesti laadukasta palvelua. Autofit-korjaamoiden tavaratoimitukset hoituvat Atoy:n maahantuonnin varastosta Atoy-Osaset-tukkumyyjäverkoston kautta.

Vuoden 2023 Autofit-yrittäjä on Jari Valtaala Tmi (Ritola)

  • Valitsijaraati totesi seuraavaa. Osaavaa ja laadukasta korjaamista vuodesta toiseen. Yrittäjä Jari Valtaala on ollut pitkäinen yhteistyökumppani Atoylle.

Vuoden 2023 Osaset-varaosaliike on Aution Auto Oy (Ylivieska)

  • Aution Auto:n kanssa yhteistyö on alkanut jo 70-luvulla. He ovat myös yhdessä Atoyn kanssa kehittäneet aktiivisesti ketjua ja muun muassa sen Autofit eHuolto konseptia.

Vuoden 2023 Dieselfit-yrittäjä on Kuopion Auto-Diesel Oy (Kuopio)

  • Kehittänyt aktiivisesti toimintaa ja pitkäaikainen yhteistyökumppani Atoylle.

Valintaraadin puheenjohtajana toimi Ketjupäällikkö Roni Tuovola.

Suomessa Atoy Automotive Finland Oy toimii Autofit, Osaset ja Dieselfit-ketjujen autovaraosien maahantuojana ja paikalliset Atoy-Osaset tukkumyyjät huoltokorjaamojen alueellisina varaosatukkureina.

Huoltokorjaamoketjuun kuuluminen mahdollistaa suoran tiedonkulun valmistajilta ja tukkureilta huoltokorjaamoille. Toimiva ketju mahdollistaa myös nopeat ja sujuvat tavarantoimitukset. Ketjun osana korjaamo saa sen vahvan tuen ja kilpailukyvyn, mitä vahvaan kansainväliseen ja Suomessa voimakkaasti kehittyvään yhteisöön kuuluminen voi antaa.