28.08.2017

Autofit Raahe 1v-synttärit ja First Stop Raahe avajaiset

Autofit Raahe/Rannikon Tarvike juhlii 1v-synttäreitä ja First Stop -rengasliikkeen avajaisia ti-ke 29.-30.8. Raahessa.

Autofit Raahe on palveleva monimerkkikorjaamo Raahen keskustan tuntumassa. Määräaikaishuoltojen lisäksi korjaamomme monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm diagnostiikka-, ilmastointihuolto- ja katsastus- sekä tuulilasin vaihtopalvelut. Korjaamomme käytössä on alan viimeisin tekniikka, mm automaattivaihteistojen öljynvaihdot ja puhdistukset hoituvat erikoislaitteilla.

Uuden Autofit-korjaamomme yhteydessä palvelee myös Osaset-ketjuun kuuluva täyden palvelun varaosaliike Rannikon Tarvike Oy, josta löytyvät niin auton varaosat, tarvikkeet kuin työkalutkin.

Nyt toimintamme laajenee myös täyden palvelun First Stop -ketjun rengasliikkeeksi. Vietämme Autofit Raahen synttäreiden yhteydessä myös First Stop Raahen avajaisia. Meiltä saat nyt sekä kevyen että raskaankaluston kaikki rengaspalvelut.

Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin palveluihimme avajaisten ja synttäreiden merkeissä tiistaina ja keskiviikkona 29.-30.8. osoitteessa Huoltokatu 8, Raahe. Talo on täynnä tarjouksia, tuote-esittelyjä, arvontaa, tarjoiluja sekä mielenkiintoista kilpakalustoa nähtävillä ym.!