08.12.2016

Autofit mukana Auto 2016 -messuilla

Autofit-korjaamoketju oli mukana näyttävästi omalla osastollaan Auto 2016 -messuilla 18.-20.11. Helsingin Messukeskuksessa. Messuvieraille oli tarjolla autoalan viimeisimpiä uutuuksia niin uusien autojen kuin palveluidenkin suhteen. Auto 2016 oli uudenlainen autoilutapahtuma, jossa oli mahdollisuus myös koeajaa uusia autoja. Messuilla vieraili kolmen päivän aikana yhteensä n. 30 000 vierasta.

Autofit-osastolla riitti vilskettä ja vipinää kolmen päivän aikana. Osastollamme esiteltiin Autofit-korjaamoiden palveluita. Huolto- ja korjaamopalveluiden lisäksi messuvieraat olivat kiinnostuneita niin Autofit Rahoitus- kuin Autofit Ajoturvapalveluista. Osastollamme oli myös erilaisia aktiviteetteja, kuten Autofit Onnenpyörä, joka herättikin suurta kiinnostusta. Autofit tulee kehittämään nettipohjaista huollon ajanvarauspalveluaan, johon liittyi myös messuilla suoritettu kysely. Saimme kyselyyn runsaasti vastauksia ja arvokasta tietoa, jota hyödynnetään tulevissa kehityshankkeissamme.

Kyselyyn liittyi myös arvonta, johon kaikki vastanneet osallistuivat. Arvonta on suoritettu ja voittajat ovat selvillä. Autofit-lahjakortit (arvo 100 €) menivät Reinolle Helsinkiin, Jukalle Keravalle ja Inkalle Ouluun. Autofit Ajoturvan voittivat Meiju Tampereelta, Arto Nummelasta, Tapani Espoosta, Timo Lahdesta, Ville Tampereelta, Niko Helsingistä, Sami Vantaalta, Marjo Tuusulasta, Arto Helsingistä ja Tina Espoosta. Onnittelemme voittajia ja kiitämme kaikkia vastanneita osallistumisesta kyselyyn. Olemme henkilökohtaisesti ilmoittaneet voittajille.